Secretaria General del Esport Fundacio Basquet Catala

Àrbitre TV

Zona Regles

Formació Online

Documentació

Àrea Privada
No heu entrat (Entrada)
 
 
Imatge Administrador AVA
Nota informativa 37
per Administrador AVA - dimarts, 19 juny 2012, 18:39
 

NOTA INFORMATIVA 37 TEMP. 11-12

18 JUNY 2012 

Per a: tots els àrbitres i auxiliars de taula

 Felicitació.

 Al llarg de la temporada he realitzat diversos avisos sobre actituds, comportaments incorrectes, i fins i tot sobre el nivell de l’arbitratge de forma molt puntual. En alguns casos, aquests darrers dies s’ha tractat aquest assumpte amb els Àrbitres i Auxiliars implicats.

 

Ara arriba el moment de fer balanç de la temporada, i en aquest moment m’omple d’orgull poder felicitar-vos per la tasca que heu realitzat al llarg de la temporada, i en especial a tots aquells que heu estat designats per dirigir les fases finals de totes les categories, des de Minibàsquet fins la Copa Catalunya.

 

Tant els informadors presents, com els Clubs participants, m’han traslladat la seva satisfacció pel nivell assolit per l’arbitratge als partits disputats durant aquestes darreres setmanes. Partits que en alguns casos, he tingut la sort de presenciar personalment.

 

Si bé es cert que el grup d’Àrbitres i Auxiliars que ha dirigit els partits de les Fases Finals ha estat un grup reduït, seleccionat pels Coordinadors Tècnics de les diferents categories. Esperem que la propera temporada aquest grup sigui més ampli.

 

Per tant, no em queda més que FELICITAR-VOS a tots per la temporada realitzada, i convidar-vos a trobar-nos un any més a l’Stage, que en aquesta ocasió tindrà lloc el 14 de juny a les instal·lacions de l’UAB a Bellaterra.

 

També voldria aprofitar aquest escrit, per agrair a aquells companys que durant molts anys han format part del nostre col·lectiu, i ara deixen de pertànyer, bé per motius personals, o per haver superat el límit d’edat establert per l’FCBQ. Han estat i continuaran estant un referent per a tota la resta de companys.

 

 

 

Joan Carles Mitjana

Director Tècnic CABQ-EABQ de l'FCBQ

Rambla Guipúscoa,27   Barcelona

Telf: 933966610  Fax: 933237760

E-mail: ecab@basquetcatala.cat

 
Omet Navegació

Navegació