Secretaria General del Esport Fundacio Basquet Catala

Àrbitre TV

Zona Regles

Formació Online

Documentació

Àrea Privada
No heu entrat (Entrada)
 
 
Imatge Administrador AVA
Nota informativa 35
per Administrador AVA - dimecres, 30 maig 2012, 17:26
 

NOTA INFORMATIVA 35 TEMP. 11-12

30 MAIG 2012

Per a: tots els àrbitres i auxiliars de taula

 1.Horari i recollida de partits.

Recordeu que l’horari del CABQ (Barcelona) és de 10 a 14 i de 16 a 19 tots els dies inclosos els dijous.

 Degut a la confecció dels calendaris de fases, els partits no es podran recollir ni descarregar per l’Àrea Privada fins dijous a la tarda. En cas que estiguin disponibles amb anterioritat ho notificarem mitjançant un mail.

  2.Incidències

Una vegada més he de tornar a insistir sobre un aspecte que, malauradament, es repeteix cada setmana tot i els avisos que periòdicament realitzem des d’aquest CA-EABQ.

 Aquesta setmana dos companys no s’han presentat als partits per diferents motius, i uns altres 3 no han entregat a temps els resultats de partits, dels quals depenia la confecció dels calendaris d’eliminatòries de fases, provocant un retard important a l’hora de designar seus per aquestes competicions.

 No em cansaré d’insistir, les vegades que siguin necessàries, de la importància de complir amb totes les normes administratives. No podem permetre que la imatge d’un col·lectiu format per unes dues mil persones es vegi negativament afectada per les actuacions d’un petit grup de persones. Properament s’obrirà el període de renovació, al que alguns de vosaltres no podreu accedir-hi, per haver incomplert reiteradament amb les obligacions que us pertocaven.

 3. Designacions.

Recordeu que el proper cap de setmana (9 i 10 de juny) encara podeu ser designats per realitzar partits. Aquells que desitgin no ser designats cal que ho sol·licitin.

 Un cop superada aquesta data, en el cas que tingueu partits, ens posarem en contacte amb vosaltres per comunicar-ho.

 Aquells que desitgin ser designats per realitzar partits amistosos o tornejos (a partir del 10 de juny) cal que enviïn un correu electrònic amb la seva disponibilitat a:

Àrbitres (Escola i Comitè): dsg.arbitres@basquetcatala.cat

Auxiliars de taula:     dsg.auxiliars@basquetcatala.cat

 4. Partits de Fases

En el cas dels partits de Fases amb arbitratge doble s’estableix l’ obligatorietat de que els àrbitres es posin en contacte prèviament al partit. De la mateixa manera es recomana als auxiliars de taula que també ho facin.

 Cal insistir en la necessitat d’entregar els resultats dins del termini establert. Sempre que sigui possible intenteu enviar els resultats el mateix dia en que es juga el partit, i mitjançant l’aplicació de l’Àrea Privada, ja que d’aquesta manera es pot agilitzar la confecció de les classificacions i dels calendaris de fases.

 Es recorda que els auxiliars de taula de tots els partits de fases hauran de portar la camisa oficial. Els partits  de fases són aquells amb número de partit de 7 dígits i que, segons cada RT comença per:

  • BARCELONA          91
  • RT GIRONA              935
  • RT LLEIDA               945
  • RT TARRAGONA    955

 Teniu en compte que el resultat dels partits d’eliminatòries d’anada i tornada pot registrar empat. Al punt 16 del Capítol 2.2 del Manual de l’Àrbitre (normes administratives) trobareu una descripció de com actuar en aquests supòsits.

 En el cas dels partits de tornada, recordeu que cal tenir en compte el resultat del partit d’anada. Abans d’iniciar el partit demaneu la còpia de l’acta del primer partit als equips, per tal de comprovar el resultat.

 

Joan Carles Mitjana

Director Tècnic CABQ-EABQ de l'FCBQ

Rambla Guipúscoa,27   Barcelona

Telf: 933966610  Fax: 933237760

E-mail: ecab@basquetcatala.cat

 
Omet Navegació

Navegació