Secretaria General del Esport Fundacio Basquet Catala

Àrbitre TV

Zona Regles

Formació Online

Documentació

Àrea Privada
No heu entrat (Entrada)
 
 
Imatge Administrador AVA
Noves dates d'entrega del test a l'AVA
per Administrador AVA - dijous, 26 gener 2012, 17:07
 

Com ja sabeu una sèrie d’incidències ens van obligar a tancar l’Aula Virtual Arbitral el dilluns 23 a les 19:00 hores. L’AVA es restablirà a partir del dijous 26 a les 14:00 hores, i es diferiran els terminis de finalització del test de la següent forma:

  •  Àrbitres de Comitè: poden realitzar el test fins el dissabte 28 de gener a les 16:00 hores.
  •  Auxiliars de taula: poden realitzar el test fins el dimarts 31 de gener a les 24:00 hores
  •  Àrbitres d’Escola: poden realitzar el test fins el dissabte 6 de febrer a les 24:00 hores. Aquests dies hem fet una revisió dels tests realitzats (gairebé 900 participants), i hem procedit a anular tots aquells tests que van quedar “penjats” durant la seva realització.

Entre avui i demà aquells de vosaltres que vau comunicar incidències en la realització del test, rebreu un mail indicant-vos la solució al vostre problema. Si algú de vosaltres continueu trobant cap mena d’incidència o no podeu accedir al test comuniqueu-lo al Pere Fernàndez mitjançant un mail a ecab@basquetcatala.cat (si us plau feu constar el vostre nom, categoria i RRTT) Felicitacions a tots per la vostra participació, gràcies per la vostra paciència, i una vegada més disculpeu les molèsties ocasionades.

 
Omet Navegació

Navegació